Son Makaleler

Mersinde Nakışlı Sweatshirt, Baskılı Sweatshirt Hizmeti Hakkında

Mersinde Nakışlı Sweatshirt, Baskılı Sweatshirt Hizmeti Hakkında

Mersin ilinde faaliyet göstermekte olan firmamız bünyesindeki %100 Pamuk Penye Sweatshirt ve Kapüşonlu, Kapüşonsuz 2 İplik şardonlu ve şardonsuz, 3 iplik şardonlu ve şardonsuz olarak bulunmaktadır. Talep eden değerli müşterilerimize talebi doğrultusunda gerek firmamıza ulaştırdıkları tasarım ve görseli gerekse alanında uzman ekip arkadaşlarımız tarafından tasarlanan yaratıcı ve eşssiz tasarımlarım Sweatshirte Baskı işlemi uygulanmaktadır. Sweatshirte baskı iki tür olarak uygulanmaktadır. Birincisi transfer baskı, diğeri ise Mersinde Sweatshirte Nakış Baskı uygulaması yapılmaktadır. Tamamen müşterilerimizin talebine göre baskı türü seçilmekte ve son kalitede baskı işlemi uygulanmaktadır. Ürünlerin gramajı müşteri talebine göre üretilirken, genel olarak 300-350 gramaj aralığında ürünler tercih edilmektedir. Kış mevsiminin yaklaşması ile birlikte şardonlu sweathirtler tercih edilmektedir.

Devamını oku.
Mersin Dtf Rulo Metraj Baskı

Mersin Dtf Rulo Metraj Baskı

Direct Transfer Film (DTF Baskı) kaliteli rulo filmlere yazdırılan çeşitli tasarımların pet film hali ile metre usulü henüz tekstil baskı, kumaşa baskı yapılmadan önceki hali ile kesilerek sunulması işlemine  DTF Rulo Metraj Baskı  hizmeti olarak adlandırılmaktadır. 


Pet film rulosu    üzerinde tasarımların fırın işleminden geçmesine müteakip kuruduktan sonra muhafazası yapılarak uygun şekilde rulo halinde sarılıp talep eden müşterilere sunulmakta olup, tasarımların pet film üzerindeki hali yazıcıdan çıktığı haldekinden farksız bir şekilde bozulmadan müşteriye en seri şekilde ulaştırılır pet film üzerindeki tasarım ise gerek kumaş baskıda kullanılan boya kalitesi gerekse pet film kalitesi ile doğrudan alakalı olarak bir hafta-15 gün aralığında muhafaza edildiği değerlendirilmektedir. Bu süre tamamen kullanılan DTF boyaları ve DTF pet film rulo kalitesi ile ilişkilidir. DTF Baskı yapılan ruloyu teslim alan son kullanıcı press ( baskı ) işlemini kendisi uygulamaktadır. 


Tek Dijital Baskı Hizmetleri olarak son teknoloji tekstil baskı makinelerimiz ile kumaşa baskısı yapılmak üzere hazırlanan pet filmler anlaşmalı kargolarımız aracılığı ile en kısa sürede siz değerli müşterilerimize herhangi bozulma meydana gelmeden teslim edilmektedir. Rulo Metraj Baskı Fiyatlarımıza ulaşmak için tıklayınız.

Mersin DTF Rulo Metraj Baskı hizmeti verdiğimiz birçok mutlu müşterilerimiz arasında sizde yerinizi alın.


Devamını oku.
ANKARA DTF BASKI VE TEKSTİL BASKI

ANKARA DTF BASKI VE TEKSTİL BASKI

Ankara DTF Baskı faaliyetleri gösteren  firmamız bugüne kadar edindiğimiz kıymetli tecrübeler ile  siz değerli müşterililerimize en düşük fiyat en yüksek kalitede her türlü kumaş ürünlerine firmanıza ait logo, slogan vb. görsellerin baskı işlemlerini gerçekleştirmektedir. Bünyemizde bulunan son sistem  DTF Baskı Makineleri    ile en seri şekilde baskı faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.  Sadece size ait görseller ile değil,  ekibimizde alınında uzman grafik tasarımcı arkadaşların marifetleri ile tasarlayıp geliştirdikleri görsellerin baskı hizmetide uygulanmaktadır. 
Bir çok mutlu müşterimiz arasında sizde yerinizi alın..

Devamını oku.
Mersin DTF Transfer Baskı Hakkında Önemli Bilgiler

Mersin DTF Transfer Baskı Hakkında Önemli Bilgiler

Mersin DTF Baskı ve Mersin DTF Baskı faaliyetleri gösteren  firmamız bugüne kadar edinilen tecrübelerimizle  DTF Transfer Baskı Hakkında Önemli Bilgileri sık sık siz değerli müşterilerimizle paylaşmaktan memnuniyet duymaktadır. Bünyesinde bulunan  Transfer Baskı teknolojisine ilişkin makineler günümüz de oldukça popüler hale gelmiştir. Kişiye ve firmalara  özel tekstil ve promosyona yönelik tekstil ürünleri gibi bir çok alanda baskı uygulamaları yapılmaktadır.  Tekstil ürünlerine sorunsuz ve kaliteli baskı almanızı sağlayan DTF Transfer Baskı teknolojisi sektöre yeni bir nefes getirmiştir. Bu cihazlar rulo pet filim üzerine tekstil mürekkebi olarak adlandırılan mürekkeplerle ile özel tasarımların uygulanarak rulo pet film çıktı almanızı sağlayan  cihazlardır. Alınan çıktıların çözünürlük kalitesi transfer baskı makinesinin kalitesi, kullanılan tekstil boya mürekkep kalitesi ve rulo pet film kalitesine göre baskı kalitesi değişkenlik göstermektedir.  Yüksek çözünürlük kalitesinde alınan baskı çıktıları Press makineleri marifetiyle her tekstil ürününe farklı ısı derecelerinde uygulanmakta ve daha sonra pet film kaldırılarak tasarımın  tekstil ürününe transfer edilmesi işlemlerinden ibarettir. 

Devamını oku.