Mersin Dtf Rulo Metraj Baskı

Mersin Dtf Rulo Metraj Baskı

Direct Transfer Film (DTF Baskı) kaliteli rulo filmlere yazdırılan çeşitli tasarımların pet film hali ile metre usulü henüz tekstil baskı, kumaşa baskı yapılmadan önceki hali ile kesilerek sunulması işlemine  DTF Rulo Metraj Baskı  hizmeti olarak adlandırılmaktadır. 


Pet film rulosu    üzerinde tasarımların fırın işleminden geçmesine müteakip kuruduktan sonra muhafazası yapılarak uygun şekilde rulo halinde sarılıp talep eden müşterilere sunulmakta olup, tasarımların pet film üzerindeki hali yazıcıdan çıktığı haldekinden farksız bir şekilde bozulmadan müşteriye en seri şekilde ulaştırılır pet film üzerindeki tasarım ise gerek kumaş baskıda kullanılan boya kalitesi gerekse pet film kalitesi ile doğrudan alakalı olarak bir hafta-15 gün aralığında muhafaza edildiği değerlendirilmektedir. Bu süre tamamen kullanılan DTF boyaları ve DTF pet film rulo kalitesi ile ilişkilidir. DTF Baskı yapılan ruloyu teslim alan son kullanıcı press ( baskı ) işlemini kendisi uygulamaktadır. 


Tek Dijital Baskı Hizmetleri olarak son teknoloji tekstil baskı makinelerimiz ile kumaşa baskısı yapılmak üzere hazırlanan pet filmler anlaşmalı kargolarımız aracılığı ile en kısa sürede siz değerli müşterilerimize herhangi bozulma meydana gelmeden teslim edilmektedir. Rulo Metraj Baskı Fiyatlarımıza ulaşmak için tıklayınız.

Mersin DTF Rulo Metraj Baskı hizmeti verdiğimiz birçok mutlu müşterilerimiz arasında sizde yerinizi alın.


Yorumlar

Henüz bu makaleye yorum yapılmamıştır.İlk yorum yapan sen ol .
Yorumu yapabilmek için üye olmanız gerekmektedir. Lütfen size ait hesap ile giriş yapınız. Giriş yapmak için tıklayınız